Dit kun je verwachten

Een onvergetelijke manier om je bestemming te ontdekken

De avonturen van Mystery Unlocked zijn onvergetelijke avonturen om op nieuwe en interactieve wijze jouw bestemming naar keuze te ontdekken. Tijdens onze spellen ga je zelfstandig, met je eigen team van avonturiers, op onderzoek uit. Aan de hand van puzzels en uitdagende opdrachten loop je door de stad en ontrafel je de diepste geheimen van de stad.

 

Alle avonturen zijn gebaseerd op échte feiten en verhalen uit het verleden. De avonturen zijn allemaal op maat gemaakt en hebben een unieke invulling, spelvariant, uitdagingsniveau en prijskaartje.

 

Zelfstandig op pad met de
Mystery Unlocked Applicatie

Onze eigen app die jou op pad helpt
Wij bieden zowel offline als ook deels online spellen aan.

Bij al onze avonturen wordt altijd gewerkt met echte locaties, echte verhalen, fysieke puzzels en unieke elementen. Wil jij zelfstandig een avontuur beleven? Kies dan voor een van onze direct te boeken avonturen.

Digitale begeleider

Zelfstandig maar goed voorbereid op pad. Je persoonlijke digitale begeleider wijst je de weg. Plus je hebt direct contact met een van onze medewerkers.

De nieuwste technieken

De app stuurt je op pad, de stad is het speelveld en decor. Door middel van unieke digitale toepassingen zoals Augmented Reality voegt de app een bijzondere toevoeging toe aan het avontuur.

Video begeleiding met échte acteurs

Beleef het verhaal op bijzondere wijze. Geen lange teksten maar korte filmpjes van acteurs die het verhaal vertellen, jou op pad sturen en je helpen het Mystery te ontrafelen.

Het complete aanbod

Een handige catalogus van al onze avonturen. Bekijk welke avonturen nog op je liggen te wachten en voeg ze eenvoudig toe aan je favorieten in je eigen profiel.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte met push notificaties zodra een nieuw avontuur uit en jij bent de eerste die de avonturen kan ontdekken.

Direct contact en hulp

Je gaat in de meeste gevallen zelfstandig op pad maar we zijn altijd dicht in de buurt om jouw te helpen als jullie er echt niet uitkomen. Direct contact zodat het spelplezier niet vroegtijdig ten einde komt..

Onderdeel van Mystery House

Top 10 beste escape rooms van de benelux

De avonturen van Mystery Unlocked zijn ontwikkelt door de eigenaar van Mystery House Valkenburg. De Escape Rooms zijn sinds 2014 een begrip in Escape Room land en heeft meerdere prijzen gewonnen. De Escape Rooms zijn gevestigd in een oude bioscoop in het hart van het toeristische centrum van Valkenburg. Alle escape rooms zijn gebaseerd op mysteries die tot de dag van vandaag niet zijn opgelost. 

 

Deze passie voor onopgeloste mysteries is de reden om Mystery Unlocked op te richten. Met de avonturen van Mystery Unlocked komen de mysteries van de stad aan het licht. Je gaat op unieke wijze een stad verkennen en het mystery ontrafelen. Zo ontdek je op al puzzelend jouw bestemming.