Citygame Valkenburg

Elisabeth's Mystery

2-6 Deelnemers

per team

€ 49,50 per spel

Incl. adventurebox

2-3 uur avontuur

Geen tijdregistratie

Valkenburg

Centrum | Verharde wegen

Citygame

Elisabeth's Mystery

Met Augmented Reality komt het centrum van Valkenburg op een heel andere manier tot leven… Via het scherm van jouw smartphone volg je al lopend het verhaal van Elisabeth; een jonkvrouw uit het roemruchte verleden van Valkenburg. Door je smartphone op voorwerpen en gebouwen te richten, komen clues naar voren of wordt het verhaal door Elisabeth zelf verteld..

 

Elisabeth’s Mystery de nieuwste City Game in Valkenburg. Het perfecte uitje voor puzzelaars, escaperoom liefhebbers, gezinnen en vriendengroepen. Je ontvangt bij de start een pakketje met documenten die je op weg helpen het mysterie te ontrafelen. Een unieke manier om de geschiedenis van Valkenburg te ontdekken!

 

Elisabeth’s Mystery duurt 2 á 2,5 uur, maar je kunt tussendoor gerust een gezellige pauze inlassen op een terrasje.

 

Dit avontuur wordt gespeeld met uw smartphone of tablet (Android & Apple beschikbaar). Een internetverbinding is noodzakelijk. 

 

Succes namens Willem!

 

KENMERKEN

MOEILIJKHEISGRAAD:
4/5

Ervaringen van anderen:

Enkele reviews van avonturiers

Jan van Rooijen
Jan van Rooijen⭑⭑⭑⭑⭑
Lees verder
Super leuk spel waarbij je ook meer over Valkenburg te weten komt! Zit goed in elkaar en alles werkt goed met je mobieltje! In deze Coronatijd heel leuk om te doen👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Marc en Hella
Marc en Hella⭑⭑⭑⭑⭑
Lees verder
Hoi (Willem?), We hebben afgelopen zaterdag de citygame gespeeld. We hebben ons erg vermaakt en gelukkig de vloek kunnen verbreken. Relaxte manier hoe alles ging. Goed ontvangst, relaxed dat je de tijd hebt voor dingen tussen door te doen, mooie manier om Valkenburg te ontdekken en technisch liep alles goed. Mooie manier met het augmented reality icm de papieren die we mee kregen. Mede dankzij dit spel, hebben we een heel leuk weekend gehad. En dat in coronatijd en de hele dag regen 😉 Gr Marc en Hella.
Jeroen van Aerle
Jeroen van Aerle⭑⭑⭑⭑⭑
Lees verder
Wat een leuk en avontuurlijk spel. Genoten van een mooie wandeling door Valkenburg afgewisseld door plezierige puzzels. Een echte aanrader voor jong en oud!
Veronique Muijtjens-Huntjens
Veronique Muijtjens-Huntjens⭑⭑⭑⭑⭑
Lees verder
Zeer geslaagde middag met onze groep. Echt weer eens iets anders dan de gewone citytour. Hier kwamen we terecht in een mysterieus verhaal, stukje geschiedenis en liepen we door het mooie valkenburg. De manier waarop de onze mobiel moesten gebruiken was next level!
Audrey Vollebregt
Audrey Vollebregt⭑⭑⭑⭑⭑
Lees verder
Samen met mijn 'partner in crime' uren genoten van Valkenburg. Super leuke activiteit tijden de lockdown. Duidelijke uitleg, vriendelijk ontvangen. Je ziet veel van Valkenburg en we gingen helemaal op in het spel. Aanrader!
Wendy Dingenouts
Wendy Dingenouts⭑⭑⭑⭑⭑
Lees verder
Super mooi in elkaar gezette buiten speurtocht. Wel soms wat lastig de afbeelding in te scannen, maar kon met een tip van "Willem " vaak opgelost worden. Heel leuk nu met de corona beperkingen toch iets met elkaar te kunnen doen.
Previous
Next

Goed om te weten

Voordat het avontuur begint

Voor wie?

Dit avontuur is uitdagend! Met 4 van de 5 sterren is het niveau pittig. Maar niet getreurd, er zijn hints aanwezig.

Doelgroepen:
Gezinnen -
Teambuilding - Vriendengroepen - Vrijgezellenfeest - Verenigingen

Wanneer?

Dit spel is dagelijks te spelen. Reserveren is vereist. U krijgt een box met fysieke materialen overhandigd door een medewerker.

De matrialen zijn op te halen bij Mystery House Valkenburg
(de Guascostraat 6)

Groepen

Dit spel kan gespeeld worden met max. 6 deelnemers per team. Meer deelnemers?

Selecteer het gewenste tijdstip en voeg extra producten toe. De teams strijden tegen elkaar.

Reserveren

Kies je gewenste datum en tijdstip