Ontdek de stad op unieke wijze

De perfecte groepsactiviteit voor elke doelgroep

De avonturen van Mystery Unlocked zijn onvergetelijke spellen speciaal ontwikkeld voor uiteenlopende doelgroepen. Door de variatie aan spelopties kunnen wij voor bijna elke groepsgrootte een passend product aanbieden. Vanaf 2 personen kun je bij ons al terecht! 

 

Speciaal voor grotere groepen bieden wij unieke citygames en combinatieprogramma’s aan. De groep wordt opgedeeld in teams en de deelnemers worden uitgedaagd met pittige beproevingen om het mysterie te ontrafelen. Door samenwerking, communicatie en teamspirit slagen de teams erin het eindpunt te vinden en samen de overwinning te vieren.

 

Alle avonturen zijn gebaseerd op échte feiten en verhalen uit het verleden. De avonturen zijn allemaal op maat gemaakt en hebben een unieke invulling, spelvariant, uitdagingsniveau of prijskaartje.

 

Avonturen voor elke doelgroep

De uiteenlopende spelvarianten zijn perfect voor elke doelgroep.
Kies het avontuur dat het beste bij je past.

Individu

Samen of met z’n twee struinen door de straten en op zoek gaan naar clues om het mystery te ontrafelen. Ontdek de stad op zelfstandige en vooral unieke wijze.

Vrienden en verenigingen

De stad ontdekken, samen bezig zijn, een tikkeltje rivaliteit én samen een onvergetelijke middag beleven! Wij bieden avonturen aan voor bijna elke groepsgrootte. 

Teambuilding

2 vliegen in 1 klap. Wil jij je medewerkers een gezellige dag laten beleven én er ook nog eens voor zorgen dat de medewerkers elkaar beter leren kennen of beter gaan samenwerken? Dit kan met onze maatwerk teambuildings. 

Teamuitje

Met het team samen tot het eindpunt komen en het mystery ontrafelen. Maak van je teamuitje een onvergetelijke dag en kies voor een gouden combinatie van vermaak, ontdekken en samenwerking in teamverband.

Vrijgezellenfeest

Helemaal weg van Escape Rooms maar ben je met een grotere groep? Kies voor een van onze avonturen en beleef hetzelfde avontuur en ga de strijd met elkaar aan. Altijd leuk om bij het winnende team te horen en vooral leuk dat jullie samen aan de slag kunnen.

Gezinnen en families

Ook met het gehele gezin zijn de avonturen een ware belevening (leeftijd 12+). Door de combinatie van navigeren door de stad, zoeken naar aanwijzingen op gebouwen en het pittige kraken van codes zijn de avonturen geschikt voor jong en oud.