Algemene voorwaarden

Reserveren
Na het betalen van je reservering via iDEAL, ontvang je een email ter bevestiging. Mocht dat niet het geval zijn, controleer dan eerst of de email in je spamfilter terecht is gekomen. Ontvang je geen email dan is de reservering niet gelukt en heb je dus ook niet gereserveerd. Met het voltooien van de reservering ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Neem contact met ons op als er vragen zijn betreffende je reservering.


Annuleren
Tot 48 uur van te voren kun je kosteloos annuleren. Binnen 48 uur kunnen we niet meer restitueren en word je tijdslot in rekening gebracht. Annuleren is alleen mogelijk via ons mailadres: info@mysteryhouse.nl. In geval van een annulering van onze kant wordt het gehele bedrag binnen 3 weken teruggeboekt.


Aanvangstijd

U reserveert altijd de starttijd van het spel. In de bevestiging ontvangst u de gewenste aanvangstijd in verband met mogelijke uitleg, ontvangst en instructies. Dit is niet bij alle spellen het geval. Indien u meer dan 30 minuten te laat komt, is spelen van een Mystery Unlocked Adventure in sommige gevallen niet meer mogelijk; restitutie van het betaalde bedrag is niet aan de orde.


Alcohol of andere drugs
Voor uw eigen spelplezier is het gebruik van alcohol en andere drugs verboden. Wij mogen te allen tijde iemand weigeren als het vermoeden bestaat van gebruik en het spel stoppen. Betalingen worden niet gerestitueerd.


Geheimhouding
Door het spelen van een Mystery Unlocked adventure, behoort u tot het selecte genootschap die bekend is met de geheimen van dit avontuur. Daag anderen vooral uit het spel sneller op te lossen dan u, geef hen geen voorkennis om u te ‘verslaan’.


Leeftijd
De leeftijden waarvoor een avontuur geschikt is staan weer gegeven bij de verschillende spellen. Raadpleeg dit zorgvuldig bij een gemengd gezelschap met jongere deelnemers.


Risico
Het spel is in principe ongevaarlijk en kan door iedereen gespeeld worden, maar het deelnemen is ten aller tijden op eigen risico! De spelen vinden plaats op openbare wegen. Houd altijd rekening met de verkeerssituatie en breng uzelf en anderen niet in gevaar. Alle spullen die u meeneemt zijn ook voor eigen risico, Mystery Unlocked stelt zich niet aansprakelijk bij beschadiging of verlies van uw eigendommen.